Omron

Een gezond lichaam, het kan

De Omron producten geven u de mogelijkheid om een gezond lichaam gezond te houden. Naast de digitale thermometer bevat het Omron-gamma ook een bloeddrukmeter, een compressor-vernevelaar en een spiermassagetoestel.

Spiermassagetoestellen

Omron biedt TENS-toestellen die gebruikt kunnen worden voor spiermassage en pijnbestrijding. Er zijn diverse mogelijke stimulatieprogramma's en functies. Bijkomende elektroden zijn los verkrijgbaar.

Thermometers

Omron biedt verschillende thermometers aan. De eenvoudigste thermometer is een koortsthermometer die gebruikt kan worden in de mond, onder de oksel of rectaal. De thermometer is waterproof. De thermometer geeft een signaal wanneer de temperatuur gemeten is. Een andere thermometers is een oorthermometer die infrarood de temperatuur meet. In 3 seconden is de temperatuur gekend! De oorthermometer, waarop 3 jaar garantie is, wordt geleverd met 20 beschermkapjes en een batterij. De beschermkapjes zijn achteraf per pak van 20 kapjes bij te bestellen.

Compressor-vernevelaar

Omron - CX-Pro

Compacte, stevige compressor met handgreep voor veilig transport, geleverd met unieke Medeljet Plus verstuiver, voorzien van een 2-kleppensysyteem, waardoor de medicatie-input verdubbelt.

Omron - CX3

Een compacte compressor-verstuiver uitgerust met en disposable verstuivingskit. Het toestel is geschikt voor alle gangbare medicatie en garandeert een doeltreffende behandeling van aandoeningen van de luchtwegen.

Actineb

Dit is een krachtige compressor die moeiteloos jarenlang, driemaal per dag op een efficiënte manier uw medicatie verstuift. Dankzij de krachtige motor zorgt hij ervoor dat 2 ml op vier minuten wordt verstoven en dat 80% van de partikels kleiner zijn dan 5 micron. Dat laatste is erg belangrijk voor de behandeling van de onderste luchtwegen.

Bloeddrukmeter

Met de Omron M6, M7 en RX3 Plus kan via een eenvoudige polsband de bloeddruk gemeten worden. Dit klinisch geteste apparaat geeft nauwkeurig en snel de bloeddruk weer. Naast de bloeddrukmeters voor rond de pols kunnen ook de M3, M6, M7 en 705 IT bloeddrukmeters voor de bovenarm gekocht worden.

Bodyfatmeter

Het gewicht en de body mass index (MBI) zijn twee maten die u informatie geven over uw overgewicht, maar vertellen u niet welk percentage van dat overgewicht vet is. De Omron BF 306 berekent op snelle en nauwkeurige wijze uw vetpercentage. De technologie die gebruikt wordt, is de bio-impedantie. Er wordt een zwak elektrisch signaal door het lichaam gestuurd. De snelheid van dit signaal is afhankelijk van de weefsels waar het doorgestuurd wordt. (vetweefsel of spierweefsel) Zo is het mogelijk dat twee personen met hetzelfde gewicht en dezelfde lengte (iemand met obesitas en een sprinter) en bijgevolg ook hetzelfde BMI (theoretische meting op basis van gewicht en lengte) toch een ander percentage aan vetmassa hebben.

Hartslagmeters

Sigma PC 3

De Sigma PC 3 is een eenvoudige hartslagmeter met alle comfort. Hij kan gebruikt worden als vrijetijdsklok , voor hobbysporten en voor gezondheidsgronden. Met enkel een toptoets is deze hartslagmeter goed te hanteren. Het overzichtelijke display en het aantrekkelijke design maken van deze hartslagmeter een sporthorloge om elke dag te dragen.

Sigma PC 9

Deze hartslagmeter profileert zich voor de sportieve en slanke lijn. Een zone indicator, geeft precies aan in welk gebied er getraind wordt.

Sigma PC 15

Voor de sportieve, ambitieuze sporter die sport en fitness hoog in het vaandel draagt. Dit is een individuele trainer die de sporter de controle,planning en uitwerking van de training in beeld brengt met de trainingsmanager en rondeteller.

Pedometers

Wandelen is de gemakkelijkste en meest aangename manier van bewegen. Om het wandelen te stimuleren heeft OMRON de stappenteller ontwikkeld. Stel uw persoonlijke gegevens in en ga gewoon een eindje wandelen of joggen.

Afbeelding Omschrijving Prijs incl. BTW
OMRON bloeddrukmeter RS3 99,00€
OMRON bloeddrukmeter RS6 119,00€
OMRON bloeddrukmeter R7 148,00€
OMRON aërosol Actineb 143,00€
OMRON aërosol U22 210,00€
OMRON thermometer Eco Temp2 8,20€
OMRON thermometer Flex Temp smart 10,20€
OMRON Gentle Temp MC510 41,00€
OMRON Walking Style III 42,00€
OMRON tens apparaat E1 79,00€
OMRON tens apparaat E4 129,00€
OMRON bodyfatmeter BF306 81,00€
Hartslagmeter Sigma PC3.11 49,00€
Hartslagmeter Sigma PC10.11 54,00€
Hartslagmeter Sigma PC15.11 74,00€