Atlas hoofdkussen

Een gezonde traditie in een nieuw jasje

Het gebruik van hoofdkussens gevuld met kaf is niet nieuw. Al eeuwenlang slapen mensen hier en in het Oosten op een kaf-kussen. Inatura zocht - en vond - een hedendaagse toepassing om deze beproefde gewoonte verder te zetten: ATLAS werd geboren! Het Atlas hoofdkussen beantwoordt volledig aan alle hedendaagse verwachtingen:

  • hoog slaapcomfort
  • 100% natuurlijk
  • ergonomisch verantwoord
  • wasbaar
  • aanpasbaar

Een geschenk van de natuur

Moeder Aarde is onze belangrijkste leverancier voor het maken van de Atlas hoofdkussens: het tijk is geweven uit 100% ongebleekte katoen en de vulling bestaat uit geselecteerd en gezuiverd kaf van spelt of boekweit.

De gedroomde steun voor nek, hoofd en schouders

Iedereen heeft baat bij een gezonde slaaphouding. Het Atlas hoofdkussen heeft de unieke eigenschap dat het zich aanpast aan de vorm van het lichaam. De specifieke structuur van de kafdeeltjes zorgt ervoor dat het hoofd en de nek doeltreffend ondersteund worden ook wanneer de persoon beweegt. In tijden van spanning en stress kan Atlas verlichting brengen en bijdragen tot een ontspannende nachtrust!

Een Atlas hoofdkussen is een kwaliteitsproduct

Atlas zit boordevol zorgvuldig geselecteerd en gezuiverd kaf. De kaf-deeltjes zijn veerkrachtig en vochtabsorberend. De lucht blijft ertussen circuleren waardoor het kussen lekker fris aanvoelt. De hoes is gemaakt uit 100% ongebleekte katoen en is perfect wasbaar. Een stevige rits maakt het makkelijk om de vulling aan te passen: u kan kaf bijvoegen of weghalen of het heerlijk geurende en rustgevende Atlas-kruidenboeket toevoegen. Navulling is afzonderlijk verkrijgbaar. Het kussen is verpakt in een aantrekkelijk kartonnen koffertje; meteen bruikbaar als geschenkverpakking!