Backfriend

Ruglijders hebben Backfriend nodig

Backfriend is een speciaal ontworpen steun die gebaseerd is op orthopedische en ergonomische onderzoekingen. Backfriend is goed bevonden door artsen, chirurgen, orthopedisten en chiropractici in binnen- en buitenland.

Backfriend is ontworpen om verlichting te bieden aan diegenen die lijden aan rug- of ischiaspijnen die te wijten zijn aan lumbale spanning en lumbale wervelkolomafwijkingen.

Backfriend met zitbasis

Backfriend kent verschillende uitvoeringsvormen. Naast de Backfriend met zitbasis kunnen de rugsteun en de zitbasis los verkregen worden. De rugsteun wordt ook wel Backrest genoemd.

Backfriend gebruiken

Backfriend kan op vrijwel alle plaatsen gebruikt worden waar er gezeten kan worden. Thuis, op kantoor, in de trein, in de wachtkamer, in het vliegtuig, in de kerk, in het theater of de filmzaal, in de auto, opzittend in bed, kortom overal waar u moet zitten kan u de Backfriend gebruiken.

Backfriend in verschillende kleuren

De Backfriend kan verkregen worden in verschillende kleuren. De volgende kleuren kunnen geleverd worden: Antracite, Black, Burgundy, Cobalt Blue, Ocean Green, Oatmeal en Sienna.